;)

 

 

SEURAAVAT PERUSKURSSIT ALKAVAT SYYSKUUSSA 2020!

 

Tervetuloa löytämään itsellesi uusi vauhdikas harrastus! Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista tai hyvää pohjakuntoa ei vaadita. Päin vastoin, jos olet huonossa kunnossa tai vyötärölle on kertynyt ylimääräistä, silloin ainakin kannattaa tulla! Ensimmäisiin harjoituksiin tarvitset mukaan vain sisäliikuntavarustuksen (esim. T-paita ja verkkarit) ja juomapullo kannattaa ottaa.

pekupaini

Peruskurssilla harjoitellaan lajin perusteita ja rakennetaan nousujohteisesti peruskuntoa. Perustekniikoita harjoitellaan niin paljon, että kaikki kurssilaiset ne varmasti oppivat. Peruskurssilla ei oteta kovaa kontaktia harjoitusparin kanssa, eikä ketään murjota tai väännetä solmuun. :) Kurssin kesto on noin neljä kuukautta.

Peruskurssille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää kun tulet paikalle! Jos on jotain kysyttävää, seurojen yhteyshenkilöt vastaavat mielellään.

Peruskurssin jälkeen on mahdollista jatkaa harjoittelua lajin parissa edistyneempien harjoittelijoiden kanssa. Peruskurssia varten ei tarvitse hankkia mitään varusteita.

 
 
 
 
 
 
     
Syyskuun 2020 peruskurssit alkavat seuraavasti:

 

TAMPERE

HAPKIDO: Uudet harjoittelijat ovat tervetulleita treeneihin syyskuun ajan! Harjoittelemme Nääshallin Budo 3 -salissa tiistaisin ja torstaisin klo 20:00 - 21:30 sekä Budo 2-salissa keskiviikkoisin klo 19:00 - 20:30! Mukaan tarvitset vain verkkarit ja vesipullon.

KOMBATAN: Uudet harjoittelijat ovat tervetulleita treeneihin  syyskuun ajan! Harjoittelemme Nääshallin Budo 3 -salissa tiistaisin ja torstaisin klo 20:00 - 21:30 sekä Budo 2-salissa keskiviikkoisin klo 19:00 - 20:30! Mukaan tarvitset vain verkkarit ja vesipullon.

Katso täältä saapumisohjeet Nääshallille! :)

Linkki Nääshallin sivuille

Tampereen seuran oma sivu taistelija.comissa

Lisätietoja Tampereen kursseista antaa Tommi Ylirönni, puh. 040 759 5958, sähköposti: tommi [åt] taistelija.com.

 

PARKANO

Hapkido: Uudet harjoittelijat ovat tervetulleita mukaan Hapkidon peruskurssille perjantaina 11.9. alkaen Parkanon Pontevan talolla. Mukaan pääsee syyskuun loppuun saakka. Harjoitusajat: Perjantaisin klo 19-20:30 ja sunnuntaisin klo 15-16:30. Mukaan tarvitset vain verkkarit ja vesipullon. Ikäraja 10 vuotta.

Parkanon seuran oma sivu taistelija.comissa

Lisätietoja Parkanon kursseista antaa Janne Kaunismäki, puh. 050 343 5283.

 

 

 

 

 

PERUSKURSSIMAKSUT

Kaikissa seuroissamme voit aluksi kokeilla ilmaiseksi kaksi harjoituskertaa. Tämän jälkeen suoritetaan seuran pankkitilille peruskurssimaksu, jolla saa harjoitella kauden loppuun saakka (vuoden loppu tai toukokuun loppu). Tampereen seurassa maksuvälineeksi käyvät myös SMARTUM-liikuntasetelit sekä EDENRED-mobiilimaksu ja -etuseteli.

 

TAMPERE

Peruskurssimaksu 75 € (opiskelijat ja alle 18-vuotiaat 65 €).
 
 

 

PARKANO

Peruskurssimaksu (hapkido): 60 euroa.